Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο Π.ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει στο εργατικό της δυναμικό λογιστές φοροτεχνικούς με πολυετή εμπειρία σε όλους τους τομείς του χώρου. Εδώ και 20 χρόνια καλύπτουμε υπεύθυνα όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Με την πολυπλοκότητα της νομοθεσίας καθώς και τη συνεχή αλλαγή των νόμων και των φορολογικών διατάξεων δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες υποχρεώσεις προς το δημόσιο.

 

Στόχος μας είναι με τη σύγχρονη τεχνολογική και επιστημονική υποδομή μας, να προσφέρουμε ένα πακέτο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές για κάθε είδους επιχείρηση, ελεύθερο επαγγελματία και ιδιώτη ,δίνοντας μεγάλη έμφαση, στην αμεσότητα και αποτελεσματικότητα των προβλημάτων. Σκοπός μας είναι, η καλύτερη απόδοση της εταιρείας σας ,μέσα από τη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση καθώς και η παροχή υπεύθυνων και αξιόπιστων φοροτεχνικών και λογιστικών συμβουλών.

 

Η βιωσιμότητα ,η αποδοτικότητα καθώς και η υγιής ανάπτυξη κάθε επιχείρησης στηρίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στην σωστή ενημέρωση της οικονομικής κατάστασης, έχοντας ως βάση ,ένα αξιόπιστο φορολογικό προγραμματισμό.

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, ώστε οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας ,να είναι μακροχρόνιες  σχέσεις αξίας.

Ενδεικτικά κάποιοι από τους πελάτες που χρόνια μας εμπιστεύονται

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

VINCI HELLAS A.E

VINCI CONSTRUCTION GRAND PROJECTS SAS

ΔΙΑΚΤΟΝ ΑΤΕ

NOMIKA ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΡΥΣΙΡΑ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ)

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

LINEA A.E (EΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ)

DIOR GREECE A.E( ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ)

DAVOS A.E(ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΠΟΡ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ &ΕΙΔΩΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ)

TWIN ADVERTISING M. ΕΠΕ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ)

ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ ΕΠΕ (ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ)

ANTONOPOULOU ART GALLERY

THANASSIS FRISSIRAS ART GALLERY

ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΨΕΙΡΑ

ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ BAR RESTAURANT

MINI MΠΑΡ

DUDE BAR

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ “FIGURA”

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)

Τήρηση βιβλίων σε πολύ λογικές τιμές Ζητήστε προσφορά